Erämessut - Internationella Jakt- och Fiskemässan
figbsederu

Karta

eramessut_kartta_2018_v7-pieni.jpg

 Information om mässan

Den Internationella Jakt- och Fiskemässan är det största mässevenemanget inom sin bransch i Finland. Mässan arrangeras för 24:a gången i Riihimäki Idrottspark 4.-7.6.2020.

Mässans teman   
jakt, fiske, friluftsliv, natur

Mässan arrangeras   
vartannat år (sedan 1972)

Besökare
40 000

Utställare
500 företag fördelat på 350 avdelningar

Mässområde  
9 hektar i Riihimäki Idrottspark
Inomhusyta 6 000 m²

Den Internationella Jakt- och Fiskemässan är Finlands största evenemang i vildmarksbranschen. Jakt- och Fiskemässan har arrangerats i Riihimäki sedan 1972. Den lummiga idrottsparken i centrum av Riihimäki har visat sig vara ett välfungerande och trivsamt mässområde.  Vartannat år får intresserade och yrkesfolk inom jakt, fiske, friluftsliv och natur ta del av branschens kommersiella utbud samt möta experter från de riksomfattande organisationerna.

Jakt

Inget annat evenemang i Finland erbjuder samma möjligheter att bekanta sig med branschens produkter och verksamhet i den här omfattningen. Kom och spana in Finlands största troféutställning samt uppstoppade djur, testa din skicklighet på skjutsimulatorerna, lär dig knepen bakom läckra vilträtter.

riistakeskus_valk_260.png

Fiske

Rikligt programutbud, toppexperter och produktnyheter.

suomen_vapaa-ajankalastajien_kj_valk.pngkalatalouden_keskusliitto_valk.png

Friluftsliv

Huvudmännen från Europa förevisar nyheterna inom branschen. Jämför produkter och testa själv. Finlands största tältutställning saknar motstycke. Du får goda råd och tips av organisationer och yrkesfolk inom branschen om olika möjligheter att idka friluftsliv, samt om rutter, utrustning och allemansrätten.

suomen_latu_valk_140.pngpartio_valk_190.png